Brønnerødtoppen

Nye hjem i et trygt og harmonisk lokalsamfunn

Brønnerødtoppen blir en del Ambjørnrød Lokalsamfunn, som utmerker seg med et sterkt engasjement. Lokalsamfunnsutvalget ivaretar nærdemokratiet, og er et bindeledd mellom innbyggerne og kommunen, frivillig sektor og andre interesser som er viktige for lokalsamfunnet.

Pappa og sønn Brønnerødtoppen
Ambjørnrød lokalsumfunn er et av lokalsamfunnene med høyest barneandel i Fredrikstad kommune. Dermed er det naturlig at mange tiltak involverer skolene. Lokalsamfunnsutvalget støtter en rekke aktiviteter som gjennomføres av FAU for ulike årstrinn.

Stor betydning

Julegrantenningen i desember, 17. mai-tog og arrangement er eksempler på treffpunkter som har stor betydning i lokalsamfunnet. Med lokalsamfunnsutvalgets støtte har arrangementene samlet opp mot tusen mennesker. Lokalsamfunnet er fast bidragsyter til Fredrikstad Janitsjarskole, og sikrer på den måten korpsmusikk til arrangementene.

Ivaretar innbyggernes interesser

Lokalsamfunnsutvalget er ingen politisk arena. Ambjørnrød lokalsamfunnsutvalg har hevdet innbyggernes felles interesser i mange større saker. Ny jernbanetrasé og plassering av bomringen er eksempler på saker der lokalsamfunnsutvalget har talt innbyggernes sak.

Aktiv Facebook-gruppe

Ambjørnrød er trolig det mest aktive lokalsamfunnet i Fredrikstad. Lokalsamfunnet har et felles forum med en Facebookgruppe som samler nær 1 700 engasjerte medlemmer. Gruppen har høyt under taket og favner både stort og smått som angår nærmiljøet. Alt fra kunngjøring av planer og aktiviteter til nabovarsler om støyende aktiviteter eller hunder og katter på rømmen deles og kommenteres.

I gruppen oppfordres medlemmene til å engasjere seg, enten det gjelder sprøyting av isbane eller innspill til aktuelle saker som berører lokalsamfunnet.

Trygghet og tilhørighet

Innbyggerne opplever Ambjørnrød som et veldig trygt nærmiljø. Her bor det mange som har deler verdier og fører en aktiv livsstil. Aktivitet utenfor hjemmet vegger er en fin måte å nærme seg hverandre sosialt på, og det bygger godt naboskap. Brønnerødtoppen tilbyr gode hjem i et lokalsamfunn hvor folk bryr seg om hverandre.
Brønnerødtoppen

Meld din interesse!

Jeg vil gjerne holde meg oppdatert på e-post og /eller telefon.
Takk, vi har mottatt din melding og du er nå satt opp på interesselisten!
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Brønnerødtoppen