Brønnerødtoppen

Brønnerødtoppen – sentralt til alt

På Brønnerødtoppen kan tidsklemma slippe taket. Her bor du naturskjønt, uten kø og trengsel. Her oppe virker det nesten utrolig at Fredrikstads torg og bryggepromenaden ligger bare fem minutter unna.

Et hjem på Brønnerødtoppen er et sentralt utgangspunkt for hverdag og fritid.

Brønnerødtoppen
Fredrikstad sentrumFredrikstad sentrum
BrønnerødtoppenBrønnerødtoppen
Pendler BrønnerødtoppenPendler Brønnerødtoppen

Fredrikstad sentrum - torget og Brygga:

Fem minutter med bil, ti minutter på sykkel, et kvarters busstur eller en halvtimes rask gange. Svært god bussforbindelse  i rushtiden.

Råde stasjon

Råde stasjon med 300 gratis parkeringsplasser nåes på et kvarter med bil. Fra Råde blir reisetiden under tre kvarter til Oslo S når Follotunnelen åpner

Fredrikstad stasjon

Bussen tar deg direkte til stasjonen på atten minutter. På sykkel tar turen et kvarter, eller sju-åtte minutter med bil. Raskeste togforbindelse til Oslo blir 57 minutter når de første boligene på Brønnerødtoppen er innflyttingsklare.

E6

Kryss #9 Sollikrysset er bare en 10 minutters landeveistur unna. Fra Solli er det under en halv time til svenskegrensen ved Svinesund, eller femti minutter til Ryenkrysset i Oslo.

Sykehuset Østfold Kalnes og kompetanseclusteret Grålum

Direktebussen tar deg til sykehuset på et kvarter, like raskt som å kjøre egen bil. Bussen er på Grålum etter tjue minutter, med halvtimesavgangeri rushtiden og en kveldsavgang tilpasset vaktskiftet på sykehuset. Med sykkel tar turen tre kvarter, der førsteetappe fra Brønnerødtoppen går på idylliske turveier i Marka.

Dagligvare og servicetilbud

Det er plan for bygging av en dagligvareforretning noen få hundre meter fra Brønnerødtoppen. Det er også planer om å etablere et nærsenter med varierte handels- og tjenestetilbud i Veum Park, som ligger i forlengelsen av Brønnerødtoppen. Foreløpig er nærmeste dagligvare ved Christianslund, snaut to kilometer unna.
Brønnerødtoppen

Meld din interesse!

Jeg vil gjerne holde meg oppdatert på e-post og /eller telefon.
Takk, vi har mottatt din melding og du er nå satt opp på interesselisten!
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Brønnerødtoppen