Det er godt å komme hjem til Brønnerødtoppen

Brønnerødtoppen utvikles for å fremheve områdets naturlige kvaliteter. De store friarealene ligger høyt i terrenget, og er tilgjengelige for alle. Her kan man finne skogens ro og nyte tilværelsen i en hektisk hverdag. Naturen er rett utenfor inngangsdøra.

Et nytt hjem på Brønnerødtoppen bidrar til livskvalitet i hverdagen.

Fra Brønnerødtoppen har man vidstrakt utsyn. Blikket kan vandre over et frodig og kupert landskap, og i sør glitrer elven ogfjorden. Både Fredrikstad Stadion og Værstebroa er lette å få øye på herfra, som en påminnelse om at Fredrikstad sentrum og bylivet bare er få minutter unna.

Brønnerødtoppen og områdene rundt har vært befolket siden isen trakk seg tilbake for flere tusen år siden. Isen etterlot seg et frodig og vakkert åslandskap, skrånende mot sørvest. På klarværsdager ser man helt til Gaustatoppen.

Brønnerødtoppen og de andre høydedragene i området var store, frodige øyer da våre forfedre bosatte seg her for 4 000 år siden. Området er derfor rikt på fornminner. Her finnes gravrøyser, bygdeborger og spor etter boplasser.

Veumdalen, med Veumbekken og Veumveien i dalbunnen vest for Brønnerødtoppen, er et kulturlandskap med røtter til den Gamle Kongevei til Fredrikstad. I forrige århundre ble de vakre og rolige omgivelsene ansett for å være helsefremmende.

Boligområdet Brønnerødtoppen er utviklet med respekt for områdets historisk anerkjente kvaliteter. Det skal bygges mange ulike boligtyper, og alle tomter og friarealer er romslige og solrike. På Brønnerødtoppen ligger alt til rette for å skape gode, nye hjem.
Brønnerødtoppen

Meld din interesse!

Jeg vil gjerne holde meg oppdatert på e-post og /eller telefon.
Takk, vi har mottatt din melding og du er nå satt opp på interesselisten!
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Brønnerødtoppen