Brønnerødtoppen medvirkningsprosess

Takk for engasjementet og tilbakemeldingene!

Brønnerødtoppen medvirkning

Brønnerødtoppen

Først vil vi takke alle de 150 personene som deltok i vår medvirkningsprosess for Brønnerødtoppen! Vi setter stor pris på engasjementet og tilbakemeldingene. Det gjør oss til en enda bedre utvikler. Medvirkningsprosesser har en reell verdi for oss utbyggere. Det gir oss en unik mulighet til å tilrettelegge, tilpasse og utrede FØR vi stikker spaden i jorden.

Naboskap og fellesskap

Nærhet til marka og godt forhold til naboer var det som betydde mest for de som svarte på våre spørsmål. Vi har derfor et stort fokus på hva vi kan gjøre for å legge til rette for at Brønnerødtoppen skal ha best mulig forutsetninger for både godt naboskap og godt fellesskap. Denne uken har vi hatt arbeidsmøte med arkitekt og megler hvor vi har diskutert nærmere hvordan boligene og fellesområder bør utformes hensyntatt de gode innspillene vi har fått.

Veien videre

Landskapsarkitekten som har det overordnede ansvaret for landskapsutformingen for hele Brønnerødtoppen bruker resultatene fra undersøkelsen når planen for uterommene, mobilitet og felles fasiliteter skal legges. Vi har utfordret landskapsarkitekten på en rekke av de ønskene som kom frem i medvirkningsprosessen og ser frem til å presentere områdeplanen. 

Vi gleder oss til fortsettelsen!
Brønnerødtoppen

Meld din interesse!

Jeg vil gjerne holde meg oppdatert på e-post og /eller telefon.
Takk, vi har mottatt din melding og du er nå satt opp på interesselisten!
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Brønnerødtoppen