BO SENTRALT -LEV I SKOGEN!

Salget er i gang!

Startskuddet har gått for salget på Brønnerødtoppen, og nå skal du endelig få se hvor fint det blir. Dette er den blide gjengen som jobber med Brønnerødtoppen — et boligprosjekt vi er veldig stolte av å få vise frem.

Fra høyre: Sebastian Ådalen (Studio Eik), Prosjektsjef - Martin Friis (Isegran Eiendom), Dag Thomas Svendsen, (ASK Møller Eiendomsmegling), Eva Pettersen (Bymoe).

Som megler Dag Thomas Svendsen sier:
«Jeg gleder meg til å selge dette flotte boligområdet! Her byr vi på fantastisk beliggenhet, gode planløsninger og bærekraft i alle ledd.»
Prospektene ligger nå klare her. Her finner du også boligvelger med priser og oversikt.

Velkommen på visning:
Lørdag 18. mars kl. 12.00 - 14.00
Søndag 19. mars kl. 12.00 - 14.00

Fire gode grunner til å kjøpe bolig på Brønnerødtoppen

Marka rett utenfor dørene
Glad i skogens ro? Marka er verdens beste nabo, med kilometer på kilometer med merkede turløyper. Her kan du få skuldrene ned eller pulsen opp, og ungene kan leke i naturen. I Fredrikstadmarka er det godkjente bålplasser og flotte bademuligheter, og straks snømengdene blir store nok, eller temperaturen for kunstsnøproduksjon i skiarenaen tillater det, kjøres det opp skiløyper. Bor du tett på marka, kan du nyte naturen hele året!
Kort vei til Fredrikstad sentrum
Brønnerødtoppen er ikke bare nært marka, herfra har du også kort vei til bylivets gleder. Fredrikstads handlegater, kaféer og restauranter, alle fasiliteter du trenger, og et yrende kulturliv med festivaler, kino, konserter og forestillinger – fra Brønnerødtoppen når du alt på få minutter. De sentrumsnære bydelene bindes sammen av fergenettet, noe som gjør at du også har kort vei til idyller som Gamlebyen og Isegran. 
Familievennlig: kort vei til skole og kollektivtransport 
Brønnerødtoppen passer for beboere i alle aldre! For barnefamilier ligger alt til rette for et knirkefritt dagligliv. Rundt omkring på boligområdet blir det flotte lekeplasser, og i tillegg har du verdens beste lekeområde – marka — rett i bakkant. Det er kort vei til barnehager, skoler, Skihytta, skiarena, idrettshall og busstopp rett i nærheten.
Boligene
I boligene på Brønnerødtoppen står bokvaliteten i høysetet – her skal det være godt å være menneske. Høy bokvalitet gjennomsyrer alle valg vi har tatt, både med praktiske løsninger, god innvendig romfølelse, optimal utnyttelse av lyset og kontakt med naturen rundt. Vi har lagt vekt på romlighet og gjennomlyste allrom, og kontakten med tunet og omgivelsene rundt gir følelsen av luft og samspill med landskapet. Vi har også skapt gode uterom, både felles og private, der fine solforhold og vegetasjon gir gode rammer for et hyggelig og godt sted å bo.
Brønnerødtoppen

Meld din interesse!

Jeg vil gjerne holde meg oppdatert på e-post og /eller telefon.
Takk, vi har mottatt din melding og du er nå satt opp på interesselisten!
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Brønnerødtoppen