drømmehytta

Tekst om Lines Hytte

En liten sykkeltur unna finner du Foten. Her er det sandvolleyballbane, cafe, strand og stupetårn. I umiddelbar nærhet finner du Vikane, og Hankø, - en opplevelse i seg selv med sine havner, Yacht Club, Seilerkro, hotell og restauranter og ikke minst sin bilfrie idyll, badeplasser og vakre hytteeiendommer. Butikker finner du på Vikane (Joker), og et større utvalg på Ålekilene ved Gressvik.
Brønnerødtoppen
Fredrikstad sentrumFredrikstad sentrum
BrønnerødtoppenBrønnerødtoppen
Pendler BrønnerødtoppenPendler Brønnerødtoppen
Noen ord fra arkitekten

Aktiviteter i nærområdet

En liten sykkeltur unna finner du Foten. Her er det sandvolleyballbane, cafe, strand og stupetårn. I umiddelbar nærhet finner du Vikane, og Hankø, - en opplevelse i seg selv med sine havner, Yacht Club, Seilerkro, hotell og restauranter og ikke minst sin bilfrie idyll, badeplasser og vakre hytteeiendommer.

Butikk

Butikker finner du på Vikane (Joker), og et større utvalg på Ålekilene ved Gressvik.

Aktivt friluftsliv

Området tilbyr mange muligheter foret aktivt friluftsliv. Her kan du kystvandre, seile, padle kajakk, fiske eller dykke for å se på livet under havoverflaten og korallrev.

Nærhet til Fredrikstad sentrum

Kun 15 minutter i bil eller båt finner du en levende gågate med lekre butikker, og delikate spesialforretninger. Du kan også ta sykkelen til fergeleie på Ålekilen – her tar byfergen deg gratis til Fredrikstad sentrum på noen minutter.